ONDERHOUD & APK


“Veilig op weg met een APK-keuring” De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Tijdens de keuring wordt er gekeken naar de verkeersveiligheid van het voertuig en of er aan de milieu-eisen wordt voldaan.

Waar u de APK-keuring laat uitvoeren daar bent u vrij in. Wij verzorgen deze natuurlijk graag voor u. Mocht tijdens de keuring blijken dat er extra werkzaamheden nodig zijn om uw voertuig te kunnen goedkeuren dan gebeurt dit altijd in overleg. U kunt rekenen op een eerlijk advies, hoge kwaliteit en dat voor een eerlijke prijs.

Wist u dat u uw auto tot twee maanden voor de APK vervaldatum al kunt laten keuren? Wilt u weten wanneer uw auto gekeurd moet worden, neem dan gerust contact met ons op.

KLEINE / GROTE BEURT
Het is een misverstand dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is, een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig en goed onderhoud aan uw voertuig is van essentieel belang voor de levensduur, het zorgt ervoor dat uw voertuig langer meegaat. Hoe vaak een grote beurt moet worden uitgevoerd is afhankelijk van uw auto, de gereden kilometers en de datum van uw laatste onderhoud. Ons team kan u hier uiteraard over adviseren. Afhankelijk van de onderhoudshistorie kan dit een grote of een kleine beurt zijn.

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Occasionplein Groningen
Osloweg 139
9723 BK Groningen

Telefoon: 050 542 6200
E-mail: info@occasionpleingroningen.nl

Mogelijk gemaakt door Mobilox